YinYoga

Yinyoga, är en passiv yogaform som går på djupet i vår bindväv, ger den mer fukt och skapar utrymme för mer cirkulation i kopp och sinne.
Yinyogan är ett fantastiskt komplement till dynamisk yoga och annan typ av fysiskt aktivitet samt vår allt mer stressade vardag där vi behöver både yin (det passiva) och yang (det aktiva) för att skapa balans och harmoni i våra liv och i vår kropp. Yinyoga är en långsam stillsam och meditativ form av yoga bestående av ett fåtal liggande och sittande positioner som hålls stilla under avslappning ca 3-5 minuter. Detta stimulerar den vävnad som omger vår muskulatur våra leder och organ; bindväven. Vilket gör att såväl rörlighet som smidighet och kroppens energibanor påverkas.
Det kan förekomma vissa inslag av Restorative yoga under passen. Så vill du stressa av och återhämta dig är detta yogapasset för dig! Passar alla, även de utan yogaerfarenhet.

2 svar på ”YinYoga”

  1. Hej!

    Mycket intresserad av Yinyogan. Är nybörjare. Anmäler sig man här? Kan gå i stort sett varje onsdag utom 1 under hösten. Kan man köpa 10-kort men ha en fast plats?

Lämna ett svar