Om SolYoga

 

Sofia Lindblom heter jag som är yogalärare på sidan av mitt jobb som kommunikatör på en teater i Skellefteå. Förutom SolYoga så är jag delägare i Yogease Yogastudio.
Jag är utbildade mig till yogalärare i Vinyasayoga 200t för OM Yoga Scandinavia och Ulrica Norberg under 2012. Internationellt certifierad av Yoga Alliance. Jag har sedan dess vidareutbildat mig inom yinyoga, restorative yoga och gravidyoga.

Veckopass och företagsyoga håller jag på Yogease Yogastudio.
Workshops och event (tex donationsyoga, Yuleyoga, Nyårsyoga) erbjuds SolYogas regi men i samarbete med Yogease.. Håll dig uppdaterad med mitt Solyogas Nyhetsbrev och Facebooksida. Det går bra att höra av sig om du vill hitta på något med mig eller med Yogease.

Yoga har varit en del i mitt liv sedan 2001, men det var först 2009, då jag började instruera yoga, som jag på riktigt kände lusten att fördjupa mig och undersöka den yogiska vägen lite mer ingående. Det känns som om jag fortfarande bara skrapat på ytan men att gå 200t yogalärarutbildning har varit ett stort steg. Utbildningen blev ett sånt där avgörande beslut som har förändrat mitt liv. Yogan ger oändligt många bra verktyg för en högre hälsa i kropp, sinne och själ. Källan är outsinlig. Jag brinner för att hjälpa människor att hitta sin egen hälsa, och jag gör det genom yogan. Jag tror på  att alla kan yoga. Yogan är olika från person till person. En kanske behöver svettas på mattan, och en annan behöver bara hitta sina djupa andetag, en tredje behöver övningar för att stärka sin rygg. Jag utgår från individen oavsett om det är i grupp eller privatlektion. Tillåt dig själv att lysa!

Välkommen att höra av dig!

SolYoga – Sofia Lindblom Yoga, sofia@solyoga.se
Storgatan 18A, 931 33 Skellefteå.
+ 46 70-566 40 22
Prenumerera på SolYogas nyhetsbrev!
SolYoga på Facebook!

Swish: 1232255719
Bankgiro: 883-8369 Swedbank
Firman har F-skatt.

Kommentera