Gravidyogakurs hösten -21

Välkommen till GRAVIDYOGA för dig i trimester 2 & 3, på Yogease!
Ny kurs onsdagar 6/10 – 3/11 kl 17:45, Yogease Yogastudio. 5 tillfällen för 850 kr. Begränsade platser. Amnäl dig: info@friskvardskompaniet.se, tel: 0910-106 30.

Gravidyoga tar särskilt hänsyn till den gravida kvinnan. Yogapraktiken fokuserar på stabilitet, cirkulation och återhämtning för kropp och sinne. Gravidsymptom som foglossning, illamående, trötthet och svullna leder är inget hinder, tvärtom kan dessa symtom lindras av yogan.

Vi vill öppna upp och göra plats för dig och för barnet. Gravidyoga erbjuder dig att landa i nuet och få kontakt med dig själv och kursen ger viss förlossningsförberedande övning, både i andning och positioner. Vi berör också perioden efter förlossning, den 4:e trimestern, där återhämtningsövningarna i gravidyogan kan komma väl till pass.

Som gravid behöver du inte ha några förkunskaper i yoga för att delta i gravidyogan. Denna gravidyoga passar dig som kommit in i trimester två och det går att vara med ända till vecka 40-41. Denna stund är till för dig och ditt barn. Varje kurstillfälle kommer vara uppbyggt på liknande sätt men innehålla lite olika teman. Tex andning, höfter, axlar, fötter, rygg, släppa taget osv.

Livetillfällen:  Fem onsdagar på Yogaease Yogastudio. Endast 9 platser, med gott om avstånd. I yogastudion finns mattor, bolster och filtar att låna.

Online: Om du väldigt gärna vill delta i kursen men känner dig osäker på att komma till yogastudion p g a pågående pandemi, så kan vi ordna en sändning via Zoom. Hör då av dig även till sofia@solyoga.se.

Sofia är utbildad yogalärare sedan 2012 och gravidyogalärare sedan 2015. Kursen hålls i samarbete med Friskvårdskompaniet och yogastudion Yogease.