Gravidyoga – onlinekurs i april – Inställd!

Dags för en ny onlinekurs i gravidyoga! Fem träffar med start tisdag 6/4 kl 19:00-20:15. Välkommen till GRAVIDYOGA för dig i trimester 2 & 3.
I samarbete med @yogeaseyogastudio och @friskvardskompaniet.

Gravidyoga tar särskilt hänsyn till den gravida kvinnan. Yogapraktiken fokuserar på stabilitet, cirkulation och återhämtning för kropp och sinne. Gravidsymptom som foglossning, illamående, trötthet och svullna leder är inget hinder, tvärtom kan dessa symtom lindras av yogan.

Vi vill öppna upp och göra plats för dig och för barnet. Gravidyoga erbjuder dig att landa i nuet och få kontakt med dig själv och kursen ger viss förlossningsförberedande övning, både i andning och positioner. Vi berör också perioden efter förlossning, den 4:e trimestern, där återhämtningsövningarna i gravidyogan kan komma väl till pass.

Som gravid behöver du inte ha några förkunskaper i yoga för att delta i gravidyogan. Denna gravidyoga passar dig som kommit in i trimester två och det går att vara med ända till vecka 40-41. Denna stund är till för dig och ditt barn. Varje kurstillfälle kommer vara uppbyggt på liknande sätt men innehålla lite olika teman. Tex andning, höfter, axlar, fötter, rygg, släppa taget osv.

Förbered dig hemma med yogamatta, filt och kudde, ett bälte eller halsduk. Ibland kan en stol eller pall komma till hands.

Låter det som något för dig?
Anmäl dig direkt här: https://forms.gle/wzRutc5sW8w3BAfe8
Eller maila frågor till sofia@solyoga.se.

Online: Träff via Zoom. Zoomlänk skickas efter betalning. Varje kurstillfälle spelas in och delas så att du kan fortsätta yoga till nästa tillfälle.
Livetillfällen: tisdagar 19.00-20.15 med start den 6 april. Totalt fem träffar: 6, 13, 20, 27 april, 4 maj.Pris: 700 kr. Anmälan är bindande efter betalning.
Betalning: Swish 1232255719.

Sofia är utbildad yogalärare sedan 2012 och gravidyogalärare sedan 2015. Kursen hålls i samarbete med Friskvårdskompaniet och yogastudion Yogease