Äntligen mot ljusare tider

och Yinyogan startar i små grupper
Hej, hur har du det såhär ett år med pandemi? Jag hoppas att du är vid god hälsa och gott mod. Har du hållit igång din yogapraktik under pandemin eller har det avstannat? Jag har hållit igång med yogaklasser på Teams för mina kollegor på teatern, en gravidyogakurs online samt lite onlineyoga på Friskvårdskompaniet. Den egna praktiken har bestått av korta pass som avbrott i hemmajobbandet.

YinYoga på Yogease Yogastudio – onsdagar kl 19
Om du känner att du har möjligheten och suget efter yoga i en yogasal så smyger vi igång under v 15 med några klasser på Friskvårdskompaniets yogastudio Yogese, S Järnvägsgatan 38B. Endast 6 personer/pass. Det är såklart rekomenderat att bära mask tills du landar på yogamattan, och efteråt vid hemgång. Vi hoppas och tror att antalet personer på passen känns luftigt och utan trängsel.

Jag kommer hålla yinyoga på onsdagar kl 19:00 – 20:15. Vissa pass kommer att kunna spelas in och sedan läggas upp på Friskvårdskompaniets hemsida där det redan nu finns ett stort utbud av onlineyoga och onlineträning. Åtkomst till portalen med onlienträning får man som medlem.

Läs mer om vårens yoga på @yogeaseskelleftea och @friskvardskompaniet.

Bokar och köper kort gör du via Friskvårdskompaniets hemsida.

Sofia Lindblom, 070-5664022